5 aplicatii gratis de editare foto pentru Android

Unele dintre cele mai folosite functii ale unui smartphone sunt cele pentru editare foto, mai ales daca au si functie de share pe retele sociale. Sa vedem care sunt mai interesante.

 

SNAPSEED. Incep cu ea pentru ca o folosesc cel mai des si, din punctul meu de vedere, ofera cele mai bune rezultate. Cu un rating de 4.6, Snapseed este una dintre cele mai populare aplicatii din piata. Aplicatia, care, apropo, este gratis, vine cu foarte multe setari de edtitare si de share. Este foarte usor de folosit pentru functii cum ar fi accentuarea umbrelor, reglarea luminozitatii, a constrastului sau a detaliilor.

O gasiti aici: Snapseed.

 

 

INSTAGRAM nu mai are nevoie de nici o introducere, cred ca este singura aplicatie de gen care a setat un trend in materie de editare si adaugare a efectelor preferate in poze. Aplicatia va da posibilitatea de a impartasi poze si clipuri cu prietenii, de a aprecia sau comenta la postarile acestora.

O gasiti aici: Istagram.

 

 

PHOTODIRECTOR se lauda ca va face pozele sa para fotografiate cu aparate profesionale. Nu stiu daca e chiar asa dar e sigur ca va puteti edita imaginile spre un efect apropiat de o camera foto. Pe langa editare, PhotoDirector va pune la dispozitie si optiunea de a face colaje. O functie interesanta este Content Aware Removal, prin care puteti inlatura un obiect nedorit din poza.

Puteti instala aplicatia de aici: PhotoDirector

 

 

PIXLR este fostul Pixlr Express este o alta aplicatie ce va permite realizarea de colaje. Aplicatia va pune la dispozitie peste 2 milioane de  de efecte si filtre pentru a va aduce fotografiile cat mai aproape de perfectiune. O diferenta fata de restul aplicatiilor consta in faptul ca, dezvoltatorii Pixlr, va pun la dispozitie un concurs fotografie in care puteti castiga premii interesante.

Aplicatia este disponibila aici: PIXLR.

 

 

CYMERA este o aplicatie care face si captura foto si care vine la pachet cu 7 setari de lentile, mai multe moduri de fotografiere si cca 20 de de filtre si rame. Pentru cei osedati de silueta, Cymera are si o functie care va permite subtierea taliei sau imbunatatirea formei soldurilor.

Gasiti aplicatia aici: Cymera.

 

 

Aici discutam