Arta sau sicriu?

V-ati gandit vreodata ce se va intampla cu trupul dupa ce muriti? Ce variante alegem pentru vesnicie, un mormant, o urna sau, poate, umbra unui copac?

 

Dintre multitudinea de probleme cu care se confrunta aceasta planeta, cea mai stringenta este suprapopularea. Si, daca suntem din ce in ce mai multi oameni pe acest Pamant, ce se va intampla dupa ce murim? Ce spatiu vom ocupa? Cat timp va putea planeta sa ne mai sustina, atat pe cei vii cat si pe cei care nu mai sunt, fizic, printre noi? 

 

 

Daca pentru unii dintre voi, incinerarea este o solutie, atunci va propun sa mergem putin mai departe. Compania Artful Ashes, ce are sediul in Seattle, vine cu o idee indrazneata. Nu v-ar placea, ca dupa moarte, sa va transformati in arta? Specialistii Artful Ashes pot colecta o cantitate mica din cenusa si o pot introduce intr-o lucrare de sticla. De cele mai multe ori, clientii aleg forme de inima sau sfere, cu. Fiecare obiect de sticla vine cu un mesaj, cu numele persoanei dragi, inscris in sfera.

“Artistii nostri captureaza esenta spiritului persoanei dragi voua, intr-un vartej de culori si cenusa, sigilata, pentru eternitate, in sticla. Aceste obiecte va alina suferinta, permitandu-va sa pastrati aproape amintirile.”

 

 

Aici discutam