Asistent De (Ne)voie. The Upside

Kevin Hart revine in forta intr-un film in care este acompaniat de nume consacrate, cum sunt Bryan Cranston sau Nicole Kidman.

 

The Upside prezinta povestea unei prietenii dintre doi oameni complet diferiti, care provin din medii total opuse, un paraplegic bogat si fara pofta de viata si un fost condamnat. Dell este un tanar eliberat conditionat din inchisoare, care are nevoie de o slujba, pentru a nu ajunge inapoi, dupa gratii. Avand si un copil de intretinut, acesta este prins intre vechile obiceiuri si dorinta de a face altceva cu viata sa, de a demonstra ca poate mai mult.

Phillip Lacasse este exact opusul lui Dell, un miliardar care locuieste la ultimul etaj al unui bloc din Park Avenue, paralizat, de la gat in jos, in urma unui accident cu parapanta. Satul sa fie ajutat si compatimit de catre cei din jurul sau, acesta nu doreste altceva decat sa-si puna capat zilelor. Astfel se gandeste ca-i va fi mai usor sa faca asta daca angajeaza, ca si asistent personal, o persoana fara nici un pic de experienta, o persoana care pare sa nu aiba nici o dorinta sa-i faca pe plac sau sa doreasca sa-l ingrijeasca in mod corespunzator.

Stiti vorba “Daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada, spune-i planurile tale”? E valabila si pentru povestea celor doi. Acestia descopera ca se pot baza unul pe celalalt si, mai ales, ca au ce invata unul de la celalalt.

Kevin Hart face, din nou, un rol de exceptie si demonstreaza ca nu degeaba este considerat unul dintre cei mai buni actori de comedie din acest moment. Bryan Cranston joaca foarte bine rolul unui barbat aflat in scaun cu rotile si completeaza perfect decorul acestei povesti.

 

 

Aici discutam