Au inceput filmarile la Avatar 2

Au trecut aproape 10 ani de cand filmul Avatar a debutat in cinematografe. Iata ca James Cameron s-a hotarat sa se intoarca pe Pandora si a inceput filmarile pentru al doilea film din serie.

 

Avatar 2 ne va oferi prilejul sa ne reintalnim cu actorii din primul film. Din distributia sa vor face parte Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Stephen Lang, Matt Gerald, and Sigourney Weaver, intruchipand personajele deja cunoscute. Eroul negativ va fi tot colonelul Miles Quaritch. Acestora li se vor alatura si doua fete noi, Cliff Curtis, cunoscut din filmele Sunshine si The Dark Horse dar si Oona Chaplin (Game of Thrones).

20th Century Fox a anuntat pregatirea a 4 filme noi din aceasta franciza. Acestea urmeaza sa se realizeze unul dupa altul dar sa fie lansate intr-un interval de 5 ani, intre 2020 si 2025.

Primul Avatar a fost lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2009 si a devenit, in timp, filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei. Acesta a adunat mai mult de 2.7 miliarde de dolari numai din vanzarea de bilete. 

Avatar 2 e programat pentru lansare la 11 ani dupa primul film, in 18 decembrie 2020. Al treilea film din serie va debuta in 17 decembrie 2021, in timp ce al patrulea are programata premiera in data de 20 decembrie 2024. Seria se incheie in 19 decembrie, 2025, cand va fi premiera ultimului film din franciza.

 

 

Aici discutam