BlueStacks. Cum poti rula aplicatii Android pe Windows

Probabil ca toti aveti aplicatii sau jocuri preferate pe telefonul cu Android, un exemplu in acest sens este Whatsapp. Nu ar fi misto sa-l puteti folosi si de pe laptop, mai ales daca il folositi in interes de serviciu, intr-un birou. Trebuie sa stiti ca exista o posibilitate sa le instalati si sa le rulati chiar si pe un laptop sau desktop cu sistem de operare Windows.

 

Desi sunt mai multe optiuni pentru a instala aplicatiile Android favorite, pe Windows, in acest acest articol vom vorbi numai despre una, probabil cea mai cunoscuta. Aceasta se numeste BlueStacks si poate fi instalata de pe site-ul producatorului. Desi a fost conceputa initial pentru versiuni mai vechi de Windows, XP, Vista sau Windows 7, softul poate rula fara probleme si pe Windows 10. Acesta are la baza o versiune mai veche de Android si are acces complet la Google Play.

Bluestacks iti ofera posibilitatea sa rulezi orice aplicatie Android la fel ca si pe o tableta sau pe un telefon. Daca ai ecran tactil pe dispozitiv, nu vei avea probleme. In schimb, daca nu ai aceasta posibilitate, va trebui sa folosesti mouse-ul pentru a opera jocurile preferate.

Sa vedem ce trebuie sa faceti pentru a va putea bucura de acest program. In primul rand trebuie sa intrati pe site-ul producatorului https://www.bluestacks.com/ si sa descarcati aplicatia, apasand butonul Download BlueStacks. Dupa ce ati apasat acest buton, se va deschide alta pagina unde veti afla informatii legate de instalarea pe PC. Se deschide fereastra binecunoscuta de Installer, apasati Run. Apoi, din aplicatie, apasati Install Now si urmati pasii indicati. Daca aveti probleme cu aceasta, aveti la dispozitie si o pagina de suport, unde puteti afla un mod sa iesiti din impas. Dupa ce ati instalat aplicatia, puteti cauta jocurile favorite din butonul Search, din dreapta sus. Pentru a va ajuta, voi posta si cateva print screen-uri sugestive.

 

 

Aici discutam