Companie din industria canabisului cumpara un oras intreg in California

American Green, o companie ce vinde produse din canabis, incearca o strategie noua de marketing prin cumpararea, in intregime, a orasului Nipton, din California.

 

Pretul initial al achizitiei a fost de 5 milioane de dolari. Pe langa acesta, American Green promite o investitie de 2,5 milioane de dolari pentru a transforma locatia intr-o destinatie turistica atragatoare. Achizitia include cca 50 de hectare de teren dar si constructii deja existente cum ar fi un magazin, un hotel, o scoala si un complex de bai minerale.

 

 

Compania americana doreste sa transforme acest orasel intr-o atractie turistica pentru cei care doresc sa experimenteze tratamente pe baza de canabis dar si sa faca un pas inainte in promovarea legalizarii consumului fara restrictii. Planurile i-au in calcul constructia unei fabrici de apa imbuteliata, ce va contine o substanta extrasa din canabis, substanta cunoscuta pentru efectele sale analgezice si antiinflamatorii.

Tot in Nipton vor fi disponibile pentru comercializare si produse alimentare bazate pe marijuana, in magazinele ce vor fi deschise aici pentru publicul larg. De asemenea, vor fi instituite si programe ce vor sprijinii artistii care vor dori sa locuiasca in oras, in scopul promovarii locatiei.

 

Aici discutam