Ember, un termos care incalzeste cafeaua

Ember a lansat acum doi ani o campanie de finantare pe, Indiegogo, pentru un proiect de termos care poate pastra sau aduce cafeaua la temperatura dorita. 

 

De atunci, brand-ul a crescut extraordinar, compania producatoare a acumulat cca 24 de milioane de dolari. Mare parte a acestui succes se datoreaza parteneriatului cu Starbucks, care a si inceput sa vanda termosul in cafenele si in magazinul online pentru 149.95 dolari. Produsul se bucura de succes si pe Amazon, unde are un rating de 3.5. Cea mai mare problema o constituie bateria, care nu tine foarte mult si necesita cca doua ore ca si timp de incarcare. Cu toate astea Ember a vandut cca 20000 de termosuri pana acum.

 

 

Folosind un design simplu si elegant, termosul Ember promite sa raceasca rapid cafeaua sau ceaiul si sa o pastreze la temperatura aleasa de tine. Aparatul nu are multe butoane si nici nu necesita instructiuni de utilizare. Temperatura poate fi setata prin rotirea partii de jos si vazuta pe un diplay mic, de pe termos. Pe langa asta, se poate folosi si o aplicatie de pe telefon, Android sau iOS, pentru a face setarile dorite.

 

 

 

Aici discutam