Fara Wi-Fi in restaurant. Viata fara internet

De cate ori ati iesit cu prietenii in oras dar, in loc sa purtati o conversatie cu acestia, ati preferat sa rezolvati “misterele” telefonului sau sa “vorbiti” cu prietenii Google si Facebook? Sau, mai misto, sa purtati conversatia cu prietenii de la masa direct pe telefon?

 

In timp ce unele restaurante incearca sa va puna mintea la incercare prin alegerea unei parole usor de ghicit, un local din San Antonio, Texas, a mers un pas mai departe. Patronul acestuia a “ascuns” parola intr-o ecuatie. Daca rezolvi ecuatia ai acces la internet, daca nu, trebuie sa-ti redescoperi prietenii… Timp de cateva zile, cca 1000 de persoane au incercat sa rezolve exercitiul fara ca cineva sa aiba succes. Astfel au aparut acuzatiile ca ecuatia este gresita intentionat, ca sa nu poata fi rezolvata.

Acum, ce sa zic, e bine, e rau, va las pe voi sa dezbateti. Totusi, trebuie sa recunoastem ca ne-am obisnuit rau. Mereu suntem cu telefonul in mana, mereu ii gasim cate o intrebuintare sau gasim scuze ca sa-l folosim. Poate ca ar fi mai bine sa reincepem sa socializam cu adevarat si sa incercam sa purtam conversatiile fata in fata. S-ar putea sa ne placa! 🙂

 

Aici discutam