GoCab. Transport elevi cu tricicleta

In timp ce noi blocam strazile din fata scolilor sau gradinitelor cu masinile, olandezii au gasit o solutie foarte ingenioasa si mult mai practica, tricicleta.

 

GoCab este o tricicleta asistata electric ce poate sa transporte, in siguranta, un numar de pana la 8 copii de la gradinita acasa sau invers. De fapt, acest serviciu se adreseaza, in special, organizatiilor care se ocupa cu ingrijirea copiilor atunci cand parintii sunt ocupati. 

Tricicleta poate sa fie condusa de oricine, fara dificultati, datorita sistemului, de asistenta, electric. Practic nu mai putem vorbi despre oboseala. Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta conditiilor meteo deoarece compartimentul destinat copiilor poate fi acoperit cu o prelata, astfel incat ploaia sa nu mai constituie o problema. 

GoCab poate fi manevrata foarte usor si atunci cand doriti sa pedalati in sens invers. Datorita faptului ca are o singura roata in fata, tricicleta poate sa vireze foarte usor chiar si in spatiile stramte. GoCab va pune la dispozitie 8 viteze, frana pe disc dar si “frana de parcare.”

 

 

Aici discutam