Honor 9. Noi imagini si specificatii

Succesorul lui Honor 8 are un ecran Full HD de 5,15 inci și este sustinut de chipset-ul Kirin 960. Dispune de 4 sau 6 GB de memorie RAM, ambele versiuni cu o capacitate de stocare de 64 GB. Dispozitivul este echipat cu 2 camere pe spate, ce dispun de senzori de 20 MP și 12 MP. Există, de asemenea, o camera frontala de 8 MP.Smartphone-urile viitoare Honor, vor avea o baterie de 3.100 mAh și este de așteptat să ruleze Android Nougat cu cea mai recentă versiune a interfeței utilizator EMUI.

 

 

Trecand la design, Honor 9, pare destul de diferit în comparație cu predecesorul său. Are o spate de sticlă care este curbată pe laturi, ceea ce ar trebui să facă dispozitivul să stea mai bine în mână. Scanner-ul de amprenta va fi pozitionat in fata.Din imaginile care circula pe net aflam ca dispozitivul va fi disponibil in culoare aurie, dar ne asteptam sa avem si alte optiuni de culoare dupa lansarea oficiala.

Desi nu avem confirmarea oficiala, se pare Honor 9, cu 4 GB de RAM va costa cca 330 de dolari si cel de 6 GB cca 380 dolari.

 

Aici discutam