Imprimanta foto pentru telefon

Febra “Polaroid” revine. De data asta nu mai vorbim despre camere foto care scot pozele instant, ci despre o imprimanta foto, “de buzunar”, care se ataseaza direct la telefon. Acest gadget va permite sa developati pozele preferate in cateva secunde, fara sa parasiti locatia unde sunt facute.

 

In anul 2015, compania Prynt, a lansat primul sau accesoriu modular care permitea utilizatorului sa tipareasca instant pozele preferate. Aparatul nu a avut efectul cautat de producator, in principal din cauza marimii. A urmat Prynt Pocket, o imprimanta cu 50 % mai mica decat cea initiala, care functiona, din pacate, numai pe aparatele Apple.

Produsul despre care vorbim azi este ultimul produs marca Prynt. De data asta, imprimanta este disponibila pentru telefoanele care ruleaza sistemul de operare Android, cu o singura mentiune: se poate conecta numai prin mufa USB-C.

Prynt Pocket pentru Android poate sa tipareasca cca 20 de poze cu un cartus. Singura limitare este ca trebuie sa folositi o hartie speciala, produsa doar de firma ce detine si imprimanta. O caracteristica interesanta este introducerea realitatii augmentate in poze. Folosind o aplicatie speciala, se poate realiza un clip din care se poate extrage o imagine. La o evaluare ulterioara, imagine “prinde viata” oferindu-va cateva detalii supriza.

Imprimanta Prynt se anunta foarte interesanta. Pana la urma, ceea ce conteaza, este ca veti putea “produce” pozele preferate in cateva secunde, imprimate chiar pe hartie autocolanta. Prynt Pocket face obiectul unei campanii pe Kickstarter si poate fi achizitionata la pretul de 119 dolari. Primele produse vor ajunge la cumparatori in aprilie 2018.

 

Daca ti-a placut articolul poti sa ne urmaresti pe Facebook.

 

 

Aici discutam