Keanu Reeves, povestea din spatele cortinei

Keanu Reeves a devenit cunoscut, in special, in 1999 odata cu debutul in cinematografe a filmului Matrix. Acesta a adunat peste 470 de milioane de dolari si a castigat 4 premii Oscar.

 

In varsta de 52 de ani, Keanu, a trebuit sa treaca peste multe obstacole pentru a ajunge la faima care l-a consacrat. Putina lume stie ce inseamna sa continui sa mergi inainte atunci cand viata pare ca vrea sa te traga inapoi. Poate ca tocmai aceste greutati l-au ajutat sa devina omul pe care il vedem acum.

Cand avea numai 3 ani, tatal sau, a luat decizia de a-si parasi familia. Dupa cativa ani, dupa pronuntarea divortului, probabil si datorita faptului ca se mutau mereu in alt oras, legaturile dintre acestia s-au pierdut complet. 

Keanu Reeves a urmat cursurile a 4 licee diferite, sfarsind sa renunte la a mai dobandi o diploma. Acest lucru s-a datorat in special luptei sale cu dislexia, o boala care i-a marcat copilaria si care l-a impiedicat sa urmeze cursurile unor scoli normale.

Cand avea 23 de ani, cel mai bun prieten al sau, River Phoenix, si-a pierdut viata din cauza unei supradoze de droguri.

in 1998, Keanu a intalnit-o pe Jennifer Syme. A urmat o poveste frumoasa de dragoste pana in 1999 cand acestia au trebuit sa treaca peste pierderea unei sarcini, lucru ce a si dus la despartirea cuplului. Din pacate, dupa numai 18 luni, Jennifer si-a pierdut viata intr-un accident de masina.

 

 

Desi a trecut prin multe tragedii, Keanu Reeves a continuat sa lupte, nu s-a dat niciodata batut. A ajuns un actor celebru si a devenit un om bogat dar banii nu i-au schimbat niciodata modul de viata sau gandirea. In timpul filmarilor pentru Matrix, acesta a aflat ca un membru al echipei care construia decorul avea probleme financiare si a facut un cadou de 20000 de dolari familiei acestuia. Keanu a ramas cunoscut si datorita faptului ca obisnuieste sa salute pe toata lumea din platourile de filmare si sa se poarte ca si cand a fi prieten cu toti oamenii.

Ultimul exemplu al faptului ca, actorul, Keanu Reeves, a ramas om, in adevaratul sens al cuvantului vine si prin viata simpla pe care acesta a ales sa o poarte. Desi are o “valoare” de cca 100 de milioane de dolari, Keanu inca circula cu metroul si nu a uitat sa fie un gentelman.

 

 

Steve Buscemi, om, actor, erou

Aici discutam