Masuta de cafea a viitorului

Masuta de cafea este o piesa de mobilier care se gaseste in toate casele. Cu toate astea nu in toate casele se gaseste o masuta care inglobeaza tehnologie de ultima ora.

 

O mana de oameni entuziasti au lansat, pentru strangere de fonduri, un proiect menit sa transforme masuta voastra de cafea intr-un gadget care sa va asigure tot ce aveti nevoie, fara sa mai fie nevoie sa va ridicati de pe canapea.

Masuta Sobro este o piesa de mobilier de culoare alba, care este acoperita cu o placa de sticla securizata, luminata, dedesubt de o paleta de leduri. Pe stanga si dreapta sunt incorporate doua difuzoare, care se pot conecta, prin bluetooth, la orice aparat folositi pentru redarea melodiilor preferate sau chiar si la televizor, pentru a creea o experienta reala de cinema. Pe langa asta, masuta vine in sprijinul vostru si cu porturi de incarcare usb dar si prize pentru alimentarea aparatelor pe care le folositi.

 

 

Si, daca pe partea de home cinema suntem pregatiti, parca ar merge si o bere de la frigider, nu? 🙂 In asta a constat si surpriza placuta pentru mine. Masuta asta are frigider incorporat! Ei, bine, poate nu chiar frigider, exagerez si eu pentru ca-mi sta gandu’ la bere… Sobro este echipata cu un sertar cu functie de racire, facut special pentru a va raci berea, vinul sau, mai rau, apa si sucul.

Producatorii spun ca aceasta masuta va fi disponibila, in viitor si in alte culori. Pretul estimat pentru vanzare, de 1200 de dolari, nu este unul mic dar acceptabil, daca ne gandim la cate functii indeplineste produsul.

 

 

Aici discutam