Nokia relanseaza modelul 8110

HMD apeleaza iar la trecut pentru a creste vanzarile si relanseaza alt model de telefon care ne-a cucerit cu ceva timp in urma, Nokia 8110, “Banana”.

 

Noul telefon apare in piata la un an dupa ce compania finlandeza a prezentat modelul Nokia 3310. Lansat prima data in 1996, 8110 a devenit foarte cunoscut dupa ce a aparut in filmul The Matrix. Ca si la modelul initial, si la cel prezentat acum se poate raspunde unui apel doar prin miscarea clapetei, care aluneca in jos. Cand vreti sa inchideti mutati clapeta in sus. Functia respectiva a fost o mare inovatie a anilor 2000. Sa vedem daca publicul nou va fi la fel de receptiv.

 

 

Nokia 8110 vine cu tehnologie 4G, pentru o conexiune rapida la internet si va ofera acces la cateva aplicatii “obligatorii” in acest moment, Google Maps, Facebook sau Twitter dar si cu Google Assistant. Pe partea din spate avem o camera de doi megapixeli in timp ce, la interior, gasim o memorie de 4GB si 512MB de RAM. Pe partea de conectivitate telefonul ne ofera Bluetooth 4.1 si mufa jack, pentru conectarea castilor. Bineinteles ca, daca tot vorbim despre anii 2000, nu putem uita de jocul Snake, prezent si pe noul telefon.

 

 

Aici discutam