PARABELLUM are cele mai mari incasari din franciza John Wick

Ultimul episod din fraciza John Wick, Parabellum, reuseste sa bata recordurile de incasari cu fiecare zi care trece.

 

Trebuie sa recunosc faptul ca abia asteptam sa vad ultimul John Wick. Dar nu e de mirare deoarece abia astept sa vad cam orice film in care joaca Keanu Reeves. Totusi, John Wick e altceva, nu prea are legatura cu celelalte roluri ale actorului. Sper sa nu gresesc dar, parca in aceasta serie se vede exact felul actorului de a fi. Pana si povestea cu sotia pierduta ne duce cu gandul la viata din spatele camerelor, la dramele traite de Keanu pana in acest moment. Ca si in film, de fiecare data s-a ridicat in picioare, s-a scuturat de praf si a continuat sa lupte, parca mai indarjit decat inainte.

Parrabelum nu mi-a dezamagit asteptarile. Mi-a placut, m-a tinut cu sufletul la gura pana la sfarsit si sfarsitul m-a lasat cu mintea la “episodul” urmator. Vad tot felul de critici, cum ca e un film prost, ca Reeves are o prestatie mediocra. La ce va asteptati, dragi “critici de torrent”? Pana la urma e un film de actiune, trebuia sa preia povestea initiala si sa ne conduca intr-o lume noua dar pastrand acelasi stil. Nu cred ca e la indemana oricui sa faca sa ceva. 

Si pentru ca era vorba despre incasari, trebuie sa stiti ca ultimul film din serie a depasit deja sumele adunate de celelalte doua si se pregateste sa le depaseasca si totalul. Ca o paranteaza, cand se va termina vizionarea in cinematografe, probabil ca Parabellum va deveni cel mai profitabil film, non Matrix, in care a jucat Keanu Reeves. Pana acum filmul in cauza a adunat 221 652 812 dolari in toata lumea. Numai in primul weekend a adunat 56 818 067 de dolari, cea mai mare suma pentru un film de actiune din ultimii ani. Va las pe voi sa faceti estimarile avand cifrele competitorilor mai jos.

 

 

Sau, puteti sa lasati calculele pentru altcineva si sa va relaxati urmarind un film de actiune in adevaratul sens al cuvantului. Oricum, sfatul meu sa nu luati in calcul sfaturile criticilor cand vreti sa vedeti un film. Nu e mai bine sa aveti parerea voastra decat sa urmati o turma ghidata de un berbec? 

 

 

Aici discutam