Supercar pentru copii

Copiii din ziua de azi vor tot mai mult. Jucariile clasice au devenit plictisitoare, nu mai este loc pentru papusi, ursuleti de plus sau masinute de plastic.

 

Cand ajung sa observe si sa recunoasca ce au in jur, copii vor tot mai mult, jucarii tot mai elaborate, mai “smart”. De la smartphone, la smartcar e un pas mic, mai ales cand tehnologia este la orice pas. Daca are colegu’ vreau si eu! Mai trebuie sa se si poata; aici incepe viata grea pentru parinti.

Si, daca lucrurile nu erau destul de complicate, o firma din SUA, KidStance, a inceput sa customizeze masini electrice pentru copii. De la vosea cameleon, ca si la masina lu’ tata, la sisteme de sunet, spoilere si lumini, baietii astia le fac pe toate. Pentru bucuria copilului tau exista KidStance, pentru pastilele tale, Mastercard… ­čÖé

Totul a inceput cu incercarea lui Denver Pettigrew Jr. de a tuna orice masina de jucaria ca si pe una adevarata. Si, se pare, ca incercarea a fost o reusita, astfel, luand nastere firma KidStance. Toate modificarilile sunt facute manual. Prima data, Denver, cumpara masina de baza si materialele. Apoi se intelege cu viitorul client asupra modificarilor ce vor fi efectuate. Nu e nimic ce nu sa transforme la o masina. Se poate modifica inaltimea masinii prin schimbarea jantelor, se poate modifica si cadrul de sustinere sau designul tapiteriei. 

Odata ce procesul de customizare ajunge la sfarsit, intervine pilotul de teste pentru a acorda nota finala. Acesta nu este nimeni altul decat fiul lui Denver. Pretul unei operatiuni de tuning poate sa varieze intre 500 si 5000 de dolari. Masinutele pot fi expediate in toata lumea.

 

 

Aici discutam