Inelul care va inlocuieste cheile si cardul

Exista deja nenumarata obiecte “smart” de care ne folosim in viata de zi cu zi, era timpul sa apara in piata si un inel in aceasta categorie.

 

Token este un inel biometric ce poate fi folosit pentru a descuia usile caselor sau masinilor, pentru a porni masina sau pentru a va loga pe diferite device-uri. Producatorii sai au anuntat o functie ce il va scoate, cu siguranta, in evidenta, anume, posibilitatea de a va autoriza tranzactiile financiare. Acest lucru este posibil prin parteneriatele incheiate cu MasterCard, Microsoft, Visa si HID.

 

www.ssrphotography.com

 

Token are un senzor de amprenta pe interior cu care va puteti conecta la acesta. Dupa ce introduceti inelul pe deget, un senzor optic vegheaza ca acesta sa ramana acolo. Ca si informatie de acces, puteti adauga la Token carduri de credit, parole pentru login si informatii privind profilul in aplicatii de socializare. Inelul poate fi imperecheat cu o singura persoana. Pentru autentificare, aparatul, trimite semnalul prin NFC sau prin bluetooth.

Inelul poate fi incarcat wireless si functioneaza cca trei saptamani cu o singura incarcare. Cand incarcarea scade la 30% se aprinde un led ce va avertizeaza asupra acestui lucru. Token va avea un pret estimat la 249 de dolari si va intra in vanzare din decembrie.

 

www.ssrphotography.com

 

Aici discutam