Aparatul care transforma gunoiul menajer in ingrasamant

Gunoiul, in principal aruncarea acestuia, a devenit o problema foarte mare in zilele noastre. Whirlpool, prin W Labs, a gasit o solutie care sa ne faca viata mai usoara si a scos in lumina un aparat, care transforma gunoiul menajer in ingrasamant, direct in bucataria voastra.

 

Acest aparat electrocasnic are un principiu de functionare simplu. Are nevoie de doar de o priza si de putin spatiu in bucatarie, poate chiar in locul clasicului cos de gunoi. Nu mai aveti probleme nici nu mirosul deoarece un filtru de carbon il impiedica sa va “parfumeze” casa. Fiind destul de inalt, Zera Food Recycler, poate fi asezat si in continuarea blatului pe care lucrati. Astfel, resturile menajere pot impinse direct in aparat. Din cauza lamelor destul de subtiri, nu puteti arunca resturi foarte dure, cum sunt oasele.

Dupa ce ati introdus resturile de mancare in aparat, mai trebuie numai sa mai adaugati un aditiv si sa asteptati cca o saptamana. Dupa acest interval, veti avea la dispozitie un ingrasamant pe care il puteti folosi pentru florile din casa si in gradina.

Zera Food Recycler a fost proiectat de catre W Labs, departamentul care se ocupa cu cercetarea si producerea noilor gadgeturi de la Whirpool. Aparatul va fi lansat intr-o campanie de strangere de fonduri pe site-ul Indiegogo.

 

 

Aici discutam