Aplicatii Android care va ajuta sa va gasiti masina

Cred ca toti ne-am “pierdut” masina in parcare, la un moment dat, eu recunosc, am patit asta de vreo doua ori… Din pacate n-am stiut ca exista aplicatii care te ajuta s-o gasesti. Am ales cateva dintre acestea, care par mai interesante si functioneaza pe Android.

 

GOOGLE MAPS este una dintre cele mai complete aplicatii de pe piata. Personal nu am ce sa-i reprosez din nici un punct de vedere. Pe langa aplicatia de navigare, avem si un tracker pentru masina, care va permite sa va salvati locatia automobilului pe harta. Sunteti la mall, nu gasiti masina dupa o zi grea de cumparaturi? Pur si simplu dati cautare in harta pentru locatia salvata.

 

 

PATH GUIDE este o aplicatie mai noua, gratuita, de la Microsoft. Da, stiu Microsoft…Vorba aia “Si sarac si cu pretentii”. Aplicatia asta va poate inregistra pasii facuti, construind un traseu ce va poate ajuta sa nu va rataciti sau, ati ghicit, sa va regasiti masina pierduta in parcare. Fiind mai noua, si de la Microsoft ­čÖé , mai e putin de lucru la aplicatie dar , per ansamblu, e foarte utila.

 

 

SPOT ANGELS e o alta aplicatie cu care puteti salva locatia masinii, atunci cand parcati. Partea interesanta a acesteia este ca va arata si zonele unde parcarea este interzisa, evitand, astfel, amenzile. Din pacate aceasta functie inca nu este disponibila in Romania. Aplicatia aduce putin cu Waze in sensul in care beneficiati de ajutor din partea celorlalti utilizatori. Oricine poate posta o avertizare, care devine vizibila pentru restul utilizatorilor.

 

 

HURDLR este o plicatie pentru oamenii care fac naveta la servici. Puteti monitoriza foarte usor distanta parcursa, ce consum de carburant aveti si alte statistici folositoare. E foarte utila pentru calculele ulterioare, mai ales ca e si gratuita.

 

 

Aici discutam