Aplicatii Android pentru aparatele foto Canon

Aplicatiile Android au devenit aproape indispensabile pentru posesorii de camere foto sau video. Va prezint, mai jos, 5 aplicatii foarte utile pentru aparatele foto Canon.

 

Camera Connect and Control este una dintre cele mai bune aplicatii din piata. Desi functioneaza si pe camere Sony, Nikon sau GoPro, a fost facuta in colaborare si pentru firma Canon. Puteti conecta camera cu telefonul prin Wi-Fi sau USB, puteti face download catre telefon si, cu varianta PRO, puteti chiar sa folositi telefonul ca si ecran de filmare live.

 

 

Canon Camera Connect este aplicatia oficiala Canon. Va puteti conecta cu ea direct din camera si puteti salva fisiere direct in telefon. De asemenea, puteti fotografia de la distanta si vizualiza in timp real imaginile camerei.

 

 

DSLR Controller este facuta special pentru firma Canon face exact ce spune si numele, controleaza camera foto. Puteti folosi ecranul telefonului pentru vizualizare si fotografiere in timp real si puteti schimba, direct in ecran, setari diferite cum ar fi zoom-ul, focusul sau temperatura culorilor sau calitatea si formatul video.

 

 

Helicon Remote este cea mai scumpa aplicatie, dintre cele 5 si poate fi folosita pe aproape toate DSLR-urile Canon dar si pe unele aparate Nikon (D3000, D3100, D3200, D3300 si D3400). Aveti aproape aceleasi optiuni ca si la celelalte, puteti face poze, optiune live view dar va costa 48 de dolari pentru un singur aparat sau 75 pentru conectare nelimitata.

 

 

Magic Canon ViewFinder este putin mai speciala deoarece nu va conecteaza telefonul cu aparatul foto dar face o simulare a setarilor pe care le veti folosi pe camera pentru a avea o idee inainte sa instalati aparatura.

 

 

 

Aici discutam