Aurum, un iPhone X de aur

A aparut iPhone X. Desi toata lumea se plangea de pretul prea mare, iata ca, acum, comenzile “curg” in voie si nu mai pune nimeni problema granitei de 1000 de dolari, pe care, Apple a depasit-o. Si, daca sunt oameni care dau 1000 de dolari pe un telefon normal, oare cati ar cheltui 3494 de dolari pe un telefon din aur?

 

Legend este o firma finlandeza care se orienteaza catre clientii care doresc produse exclusiviste si sunt in stare sa plateasca pentru acestea. Pentru cine nu este multumit de materialele sau culorile folosite de Apple pentru constructia iPhoneX, finlandezii, au lansat o serie de telefoane in constructia carora s-au folosit materiale de lux, cum ar fi aurul, diamantele sau pielea de crocodil.

Aurum este un iPhone X placat cu aur de 24 de karate pus in vanzare la un pret de 3494 de dolari. Logoul Apple este o perla taiata manual. Modelul poate fi customizat, la cerere, cu alte optiuni, logoul poate fi un diamant si, pe langa aur se pot folosi si alte metale pretioase. Bineinteles ca telefonul are in pachet si o pereche de casti placate, tot cu aur.

 

 

Modelul Corium are carcasa construita din piele de crocodil cu insertii de aur de 24 de karate. Perla ce reprezinta logo-ul Apple are o rama de aur de 18 Karate. Telefonul vine intr-o editie limitata la 10 bucati si un pret de 3778 de dolari. Corium poate fi achizitionat, optional, si cu o husa facuta din acelasi material ca si carcasa.

iPhone X Classique costa 3897 de dolari si are, ca si logo, un diamant care este iluminat atunci cand telefonul se afla in uz. Carcasa este placata cu aur de 24 de karate. Exista si o versiune a acestui telefon al carui logo este facut din aur alb. Numai 5 bucati vor fi puse in vanzare.

Alte modele de iPhone X prezentate de Legend sunt Fusion, Lu sau Momentum. Printre materialele aflate in carcasele acestora se numara carbonul, aurul alb, argintul si diamantele. Preturile variaza intre 4000 si 4500 de dolari.

Aici discutam