Bătrână condamnată la 8 luni de închisoare pentru o datorie de 290 lei

Decizie scandaloasă a justiției române. In sfarsit se aplica legea in Romania. Coruptia va fi eradicata in curand. 😉

 

O batrana a primit o condamnare de 8 luni la inchisoare cu suspendare deoarece  nu a platit impozitul de 290 de lei, pentru un apartament dat in chirie.

Maria Avram, in varsta de 59 de ani, din Braila este obligata sa presteze si 60 de zile de munca in folosul comunitatii, sentinta fiind definitiva si irevocabila.

La acest deznodamant s-a ajuns din cauza unei reclamatii depuse de vecinii femeii, care au adus politiei la cunostinta faptul ca aceasta a inchiriat un imobil in perioada iunie-noiembrie 2015 fara a incheia un contract.

Politia Braila a descoperit ca ce doi chiriasi i-au plătit proprietarei 300 lei lunar, fără să se fi încheiat un contract de închiriere între părţi, potrivit legii, şi fără să fie emise chitanţe.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila a comunicat că Avram Maria datorează bugetului consolidat al statului, pentru veniturile încasate din cedarea folosinţei locuinţei, sumele de 216 lei – reprezentând impozit pe veniturile din cedarea folosinţei bunurilor – şi 74 de lei – reprezentând contribuţie de asigurări sociale de sănătate pentru veniturile din cedarea folosinţei bunurilor – totalizând suma de 290 lei.

 

Aici discutam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 2 =