Berarie la tine acasa

Cred ca e visul oricarui barbat sa aiba o berarie acasa. De ce sa te mai deplasezi la o bar cand poti sa-ti produci berea preferata, chiar si in fata televizorului?

 

Hopii e un proiect de microberarie “de apartament”, lansat pe Kickstarter, care a adunat deja peste 300 000 de dolari, mult peste suma propusa de 50 000 de dolari. 

Aparatul are dimensiunea unui espressor de cafea si functioneaza intr-un mod asemanator cu acesta. Tot ce trebuie sa faceti este sa indroduceti o sticla de drojdie si un pliculet cu ingrediente, in aparat, si sa priviti cum i-a nastere bautura preferata. Drojdia si ingredientele vin la pachet cu aparatul. Hopii are un senzor care controleaza procesul de fermentatie pentru a va sigura gustul perfect. Producatorii aparatului spun ca fermentatia dureaza cca o saptamana. Odata ce acest procest a ajuns la sfarsit, puteti folosi functia de dozator a aparatului.

Daca va place acest proiect, si daca va doriti o berarie in casa, puteti comanda aparatul pe Kickstarter, la pretul de 299 de dolari. 

 

 

Aici discutam