Black Panther este primul, Infinity War se pregateste

Vazand filmul, ma asteptam sa ajunga in topul incasarilor si, iata, ca se intampla. In acest weekend, Black Panther va acumula cele mai mari incasari din istoria filmelor cu supereroi, din box office-ul american.

 

In acest sfarsit de saptamana, specialistii se asteapta la incasari de cca 16.6 milioane de dolari. Asta inseamna ca filmul va ajunge la un total de 630.9 milioane si va depasi The Avengers, care a acumulat 623.3 milioane de dolari din 2012, pana acum. Desi weekend-ul nu s-a terminat, este foarte putin probabil sa mai asistam la surprize si, chiar daca ar aparea, nu ar face decat sa prelungeasca drumul “panterei” catre primul loc.

Marvel Cinematic Universe a debutat in cinematografie, in anul 2012, cu filmul The Avengers si a avut incasari mult peste cele preconizate. De atunci au mai aparut inca 11 filme cu supereroi dar nici unul, nici macar Captain America: Civil War, nu a reusit sa depasesca bariera de 623.3 milioane de dolari. Continuarea filmului The Avengers, Age of Ultron este al doilea in box-office american, cu 459 de milioane. Ei bine, desi Black Panther se afla abia in a sasea saptamana de la aparitie, a reusit “minunea”, a trecut pe prima pozitie si e foarte putin probabil sa se opreasca aici cu incasarile.

Totusi, nu se anunta vremuri bune pentru acest film deoarece Marvel planuieste lansarea urmatorului film din seria Avengers, Infinity War, in urmatoarele saptamani. Si, ca sa-i faca viata grea “panterei”, are cateva avantaje care face lumea sa-l astepte cu nerabdare.

Infinity War va aduna peste 40 de “fete familiare” din universul Marvel, atat eroi cat si personaje negative, adunand, practic, toti fanii seriei pentru a viziona acest film. Sincer nu stiu cum va rezista noua poveste la o acumulare asa de mare de supereroi dar, sincer, abia astept sa vad. Ce poate sa fie mai misto decat sa-l vezi pe Iron Man facand echipa cu Gardienii Galaxiei, Doctor Strange si chiar cu Black Panther?

 

 

Aici discutam