Bose prezinta cel mai mic difuzor portabil din lume

SoundLink Micro este cel mai mic si mai robust difuzor pe care Bose l-a realizat vreodata. Acesta cantareste numai 280 de grame si se poate incadra perfect in palma ta.

 

Gadget-ul este rezistent la apa si este incadrat in standardul IPX7. Asta inseamna ca rezista la orice tip de apa, dulce sau sarata, cu clor sau sapun, indiferent de durata la care este supus “testelor”. SoundLink este pregatit pentru fixare pe ghidonul bicicletei, fiind prevazut cu o curea de prindere, atat pe un ghidon cat si de un rucsac.

 

   

 

O functie interesanta este aceea ca, difuzorul, poate fi imperecheat de alte gadget-uri de acelasi fel de la Bose, cum ar fi SoundLink Revolve sau SoundLink Revolve+ si, prin intermediul aplicatiei Bose, poate fi creat un sistem audio.

Desi nu este unul dintre punctele forte, baterie are o autonomie de cca 6 ore, la cea mai buna calitate a sunetului.

Soundlink se poate conecta prin bluetooth cu telefonul, inclusiv petru a folosi asistentul Google sau pentru a purta o “conversatie” cu Siri.

Difuzoarele vor fi disponibile in trei culori, negru, albastru sau portocaliu si vor putea fi cumparate dupa 21 septembrie.

 

Aici discutam