Ce este Kodi?

Kodi este un media player open source prin intermediul caruia puteti urmari filmele preferate online, pe tv, laptop sau telefon.

 

Dezvoltatorii Kodi nu primesc bani pentru implicarea lor in proiect, acesta fiind condus de Fundatia XBMC, organizatie americana non profit.

 

 

Addon-urile Kodi nu fac parte din programul official, acestea fiind dezvoltate independent si folosite pentru streaming de continut online. In prezent sunt mii de addon-uri disponibile pentru instalare, fiecare avand scopuri diferite si dau acces catre continut diversificat, de la filme la programe de televiziune sau muzica.

 

Cele mai cunoscute addon-uri pentru redarea filmelor si a serialelor sunt Exodus si 1Channel Prime Wire. Totusi pentru cea mai buna calitate video va recomand Exodus. Pentru ambele se poate opta pentru subtitrare in limba romana.

 

Update. A fost lansat cel mai bun addon pentru redarea filmelor si a serialelor, Covenant. Gasiti mai jos instructiuni de instalare.

Noul Exodus: Covenant

 

 

 

Aplicatia Kodi o puteti descarca, in functie de ce sistem de operare folositi, de aici. Se instaleaza automat, dupa care o puteti configura cum doriti.

Aici discutam

3 Comments

 • Mihai says:

  Misto.

 • Andrei says:

  O recomandare pentru Android TV Box care sa functioneze Kodi

  • admin says:

   Salut, in principiu functioneaza pe orice player cu Android. Cu cat vrei un Kodi mai nou, cu atat mai mult, trebuie sa ai si un Android mai recent. Am instalat Kodi14 pe un stick ce avea o versiune de Android 4, singurul minus e ca nu merg filmele HD .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + eleven =