Ce fac oamenii de succes in weekend

In timp ce majoritatea oamenilor considera weekend-ul ca fiind ocazia perfecta sa se relaxeze in pat, oamenii de succes au alte idei vis-a-vis de petrecerea zilelor de sambata sau duminica. Sa vedem ce fac acestia dupa o saptamana de munca.

 

1.Se trezesc devreme. CEO-ul Apple, Tim Cook se trezeste in fiecare dimineata la 3:45, chiar si in weekend. Poate ca vi se pare ciudat dar majoritatea oamenilor de succes prefera sa pastreze acelasi program de somn si in weekend, deoarece fiecare secunda este pretioasa si nu doresc sa piarda timp pretios in pat.

2.Citesc. Nu puteti nega beneficiile cititului. Citind si imbunatatindu-va cunostintele, in special in weekend-uri, cand sunteti mai putin stresati, reusiti sa acumulati mai multe informatii care va sunt de folos in timpul saptamanii.

 

 

3.Isi fac timp sa faca ce le place. Urmarirea succesului personal nu inseamna sa uiti de activitatile care iti fac placere. Cel mai bun moment sa-ti amintesti de ele este in weekend. Lasa tehnologia deoparte si urmeaza-ti pasiunile. Acestea va ajuta sa indepartati stresul si va imbunatatesc si creativitatea. Ca exemplu de activitati veti fi surprinsi sa aflati ca Merryl Streep croseteaza si George W. Bush picteaza. 

 

 

4.Prioritizeaza activitatile. Lucrurile importante nu trebuie neparat sa fie cele care schimba lumea. Weekend-urile sunt potrivite pentru a va aminti de lucrurile marunte de care uitati in timpul saptamanii. Petreceti timp alaturi de prieteni sau in sanul familiei.

5.Sunt activi. Cum spuneam si mai sus, oamenii de succes nu au timp de pierdut nici macar in weekend. Daca nu pierd timpul in pat, acestia prefera sa evadeze in natura sau sa calatoreasca. De asemenea, sportul ocupa un loc important in programul de weekend.

 

Aflati secretul fericirii de la un calugar budist

 

Aici discutam