Ce ne pregatesc marile branduri din telefonie pentru 2018?

Cum piata telefoanelor mobile e intr-o continua transformare, nu stii niciodata la ce sa te astepti. Cand ai impresia ca ai cumparat cel mai bun telefon esti dezamagit de aparitia altuia, mai bun. Sa vedem care sunt ultimele zvonuri aruncate in piata si cu ce se lauda marii producatori pentru 2018.

 

Cele mai multe stiri se acumuleaza in jurul brandului Samsung. Daca lumea s-a potolit dupa lansarea mult asteptatului iPhone X, acum se incing spiritele pentru Galaxy S9. Niste zvonuri intresante vin din partea producatorilor de huse, Olixar si Mobile Fun. Se pare ca vom vedea un si diferit fata de modelul S9+, in special din punct de vedere al camerei. Daca ne luam dupa imaginile “scapate” in presa se pare ca numai S9+ va beneficia de sistemul dual camera, in timp ce S9 ramane la sistemul clasic. Din aceleasi poze mai aflam ca senzorul pentru amprenta va fi pozitionat pe partea din spate, sub camera.

 

 

Alta stire interesanta vine de la Nokia. De fapt vine de FCC (Federal Communications Commission) si este despre Nokia 9. Potrivit specificatiilor postate de catre cei care au emis certificarea se pare ca urmatorul telefon lansat de HMD Global va avea un ecran OLED de 5.5″ si un procesor Snapdragon 835. Memoria RAM nu e mentionata dar spatiul de stocare va fi de 128 GB. Nokia 9 va avea un sistem dual camera (12MP+13MP). Vestile proaste vin in legatura cu senzorul camerei frontale care va avea numai 5MP.

 

 

Aici discutam