Ce noutati aduce Samsung prin Galaxy S10?

Desi multa lume il considera mai bun decat predecesorul sau, Samsung Galaxy S9 nu a dus prea multe noutati, fiind considerat mai degraba un S8 cu “face lift”.

 

Acesta a fost eclipsat de catre Apple, cu iPhone X, care a introdus in piata cateva lucruri ce au facut deliciul publicului, unul dintre acestea fiind recunoasterea faciala. Daca functioneaza perfect sau nu este alta discutie. Cert este ca scorul arata 1-0 in favoarea echipei de marketing Apple.

Se pare ca lucrurile stau putin altfel cu S10. “Zvonacii” isi fac treaba, baietii din spatele monitoarelor lucreaza intens si stirile despre produs au inceput sa curga intr-un ritm destul de rapid. Personal ma astept ca preturile pentru S9 sa scada mult in urmatoarele luni. Spun asta bazandu-ma pe faptul ca multe publicatii de specialitate sfatuiesc eventualii cumparatori ca e mai bine sa astepte lansarea lui S10 decat sa se arunce acum catre Galaxy S9. Sa fie si asta o strategie de marketing? Si-a dat Samsung seama ca nu merita sa mai investeasca in S9?

Poate ca asteptarea e un lucru bun, daca ne gandim la ce noutati se presupune ca va aduce noul telefon. Se vorbeste despre cateva functii pe care fanii Samsung le asteapta de ceva timp. Sunt sanse mari sa vedem un senzor de amprenta incadrat direct in ecran dar si un design despre care se spune ca va stabili un nou trend in industrie. Publicatia coreeana The Bell spune ca noile functii au deja aprobarea pentru a intra in productia de masa. Alta noutate, spun acestia, va consta intr-un sistem propriu de recunoastere faciala, asemanator cu cel de pe iPhone.

Daca cei de la Samsung au adoptat un stil mai conservator cu S9, se pare ca nu vor face aceeasi greseala si cu nodelul Galaxy S10. Lupta este destul de stransa la varf si nu cred ca firma coreeana isi permite un pas gresit. Daca Apple le “sufla” in ceafa, Huawei a crescut foarte mult in ultima vreme si noul P20 Pro “bate” incet, incet “tot ce misca” in piata de telefonie.

 

Aici discutam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 5 =