Cel mai bun pret pentru S8

Daca sunteti interesati de achizitia unui smartphone S8 trebuie sa stiti ca, in aceste zile, se desfasoara o campanie promo pe site-ul Gearbest. Pretul pentru un astfel de telefon este numai 149.99 dolari.

 

Suna foarte bine, nu? Exista o singura problema. Telefonul vandut de chinezi nu este Samsung Galaxy S8. Blackview S8 este o copie fidela a modelului produs de Samsung, produs pentru cei care vor sa se afiseze cu un telefon high-end dar cu specificatii mult mai slabe decat originalul. Singura asemanare este forma ecranului, 18:9 si culoarea. Prima diferenta evidenta vine in zona camerelor. Blackview are 4 camere, 2 frontale (8+0.3 megapixeli) si alte 2 pe partea din spate (13 +0.3 megapixeli). Procesorul este un MTK6750V cu 8 nuclee de 1.5GHz. Acesta este ajutat de o memorie RAM de 4GB. Telefonul dispune de un spatiu de stocare de 64GB, extensibila prin card MicroSD.

 

 

Vreau sa va atrag atentia, pe aceasta cale, sa nu va lasati pacaliti de catre cei care vand astfel de telefoane. In primul rand orice telefon care este prezentat ca fiind de ultima generatie, trebuie sa aiba si un pret corespunzator. Orice diferenta mai mare de 50% trebuie sa atraga banuieli. Daca sunteti “ofertati” cu asa ceva, intrebati pe cineva care se pricepe, puteti chiar sa mergeti intr-un magazin de profil, pentru a vedea daca exista diferente intre produse.

 

Aici discutam