Cel mai usor generator mobil cu incarcare solara

Fiind foarte usor de folosit dar si de purtat dupa voi, acest generator mobil ofera destule porturi pentru a va alimenta aparatele preferate, cel mai mare avantaj constand in posibilitatea de incarcare solara.

 

Pasionatii de plimbari in natura si turistii dornici de aventura cauta mereu posibilitati de alimentare a gadgeturilor favorite. Totusi, avand in vedere, ca apar tot mai multe aparate pe care le purtam dupa noi in timpul iesirilor la “iarba verde”, gasirea solutiilor potrivite pentru alimentarea acestora devine o problema serioasa.

O inovatie in acest sens vine de pe Indiegogo. Acum cca 3 saptamani a fost lansata o campanie de strangere de fonduri pentru cel mai usor generator portabil cu incarcare solara, Suaoki S270. Cu o greutate de numai 1.3 kg, acest generator mobil poate fi solutia pe care o asteptam toti. In ciuda marimii, generatorul vine cu o capacitate de 150Wh si o putere de incarcare de 100W. Asta inseamna ca veti putea alimenta, fara probleme, aparate de tipul electrocasnicelor mici sau laptopuri, pe langa telefoane, tablete sau aparate foto.

 

 

Generatorul este echipat cu 4 porturi USB, printre care si un USB 3.0 cu incarcare rapida, 4 prize tip auto si 2 prize normale. Pentru incarcare, acesta dispune de un incarcator standard AC dar si de un adaptor pentru incarcare la priza masinii. Totusi atractia principala este reprezentata de un port DC 3.5X2.1 si conector MC4 care ii permite conectarea si incarcarea prin intermediul panourilor solare. Astfel, puteti folosi acest generator oriunde in lume, oferindu-va independenta mult dorita.

Echipa din spatele acestui gadget a pornit campania de strangere a fondurilor in speranta ca va strange suma de 10000 de dolari. Totusi, ce s-a intamplat, le-a depasit asteptarile. Generatorul se bucura de un succes foarte mare si a adunat pana acum, cca 30000 de dolari. 

 

 

Aici discutam