Cine vrea un smartphone Energizer?

Cand aud numele Energizer, majoritatea oamenilor se gandesc la baterii si incarcatoare. Putina lume stie despre divizia de telefoane smartphone a acestei firme. Totusi, aceasta exista si tocmai a anuntat lansarea unui nou model de telefon, cu Android, Energizer Power Max P600S.

 

Tinand cont de istoricul firmei, nu se mira nimeni cand afla ca acest telefon are ca atu principal durata mare de functionare si puterea bateriei. Power Max P600S are o baterie de 4500 mAh. Producatorul promite o durata de functionare de 12 ore in convorbire si 16 zile in standby. Un alt avantaj este ca suporta si incarcare la 12V.

Daca vorbim despre design, trebuie sa recunoastem asemanarea cu Samsung Galaxy S8, in special datorita ecranului de 5.99 inci, edge-to-edge, curbat, cu raport 18:9. Asemanarile se opresc aici. P600S are un sistem dual de camere pe spate, 13MP+5MP. In partea frontala avem o camera de 8MP cu flash. 

 

 

Inginerii de la Energizer au optat sa doteze acest telefon cu un procesor MediaTek Helio P25, model ce exceleaza ca eficienta energetica si multi-tasking. Telefonul va fi disponibil in doua variante. Prima va oferi 3GB de RAM si o capacitate de stocare de 32GB, in timp ce a doua varianta va avea 6GB de RAM si 64GB spatiu de stocare. Ambele versiuni vor suporta carduri MicroSD in capacitate de pana la 256GB.

Power Max P600S va fi disponibil in doua variante de culoare, negru si albastru. Ambele variante sunt echipate cu un capac al carui design este inspirat din fibra de carbon. Tot pe spate vom putea vedea si un senzor pentru amprente.

Aici discutam