Cristiano Ronaldo si-a “tras” antrenor de somn

Din categoria “ce sa mai facem ca sa fim bagati in seama de presa”, Cristiano Ronaldo face ocolul planetei cu o noua stire de senzatie.

 

Se pare ca, baiatu’, nu mai da randamentul dorit si a intrat in criza. Si, in consecinta, s-a gandit sa-si schimbe programul de somn. Dar, bineinteles, ca nu face asta oricum, ci apeland la un antrenor de somn. Pai, ce-ai facut bai baiatule, bai!?

Cristiano Ronaldo doarme, la sfatul antrenorului său personal, Nick Littlehales, de 5 ori pe zi câte 90 de minute. Adică șapte ore și jumătate, în total. Littlehales consideră că opt ore de somn pe noapte sunt nenaturale și apoi individul devine contraproductiv în perioada prânzului, între orele 13:00 şi 15:00. 

 

Tot la recomandarea lui Littlehales, Cristiano Ronaldo doarme de fiecare dată numai în așternuturi noi, curate, iar în pat adoptă poziția fetusului.

De asemenea, cu o oră și jumătate înainte de merge la somn, Ronaldo închide smartphone-ul, tableta, televizorul sau laptopul, după ce mai multe studii au arătat că luminile display-ului, în special cele de culoare albastră, frânează producerea hormonului de somn (melatonină).

 

Aici discutam