Cum faci cont Netflix

Neflix este cel mai popular program de vizionat filme sau seriale. Partea frumoasa este ca poti sa faci asta pe televizor, tableta, laptop sau telefon. Astfel, esti mereu conectat la ultimul episod al serialului preferat, oriunde te afli.

 

Acum, ca majoritatea oamenilor au smart tv, Netflix devine o solutie tot mai cautata. Pe baza unui abonament lunar ai acces la cateva mii de filme sau seriale, subtitrate in limba romana, la calitate SD, HD sau Ultra HD, in functie de planul tarifar ales. Daca ne gandim si la calitatea filmelor prezentate pe posturile traditionale tv, ne dam seama ca avem nevoie de altceva. Kodi a pierdut si el din fani, in urma ultimelor probleme legale asa ca, solutia cea mai la indemana este programul mentionat mai sus.

Nu este greu sa faci un cont. Ai nevoie doar de un card bancar/ cont pay pal si de o adresa de mail valida. In maxim 5 minute te poti relaxa cu un film.  Prima luna e gratuita, dupa care va incepe sa se faca plata. Aceasta poate fi oprita oricand doresti, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu banii de pe card. Orice schimbare este notificata pe mail. Asta inseamna ca va trebui, totusi, sa mai arunci cate o privire in feed, din cand in cand.

Cum procedezi? Intri pe www.Netfix.com si apesi tabul WATCH FREE FOR 30 DAYS. Atentie ce plan tarifar alegi pentru ca difera calitatea imaginii si numarul de ecrane pe care poti folosi aplicatia simultan.

 

 

 

 

 

 

Dupa ce ai ales planul dorit, trebuie sa introduci adresa de mail. Apoi se deschide pagina unde trebuie sa introduci datele metodei de plata alese, card bancar sau PayPal. Apasa START MEMBERSHIP si vei fi directionat catre setari, unde poti vedea confirmarea contului si poti efectua setarile preferate.

 

 

 

 

Este indicat sa alegeti conturi separate pentru fiecare persoana care foloseste aplicatia deoarece recomandarile se vor face in functie de instoricul de vizionare. Practic, Netflix, tine minte preferintele tale si iti recomanda filme sau seriale in functie de ce ai vizionat in ultima perioada. Mai mult decat atat, serialul preferat poate fi reluat exact din punctul in care ai intrerupt vizionarea.

 

Aici discutam