Cum faci screenshot pe telefoane cu Android

Screenshot-ul a devenit una dintre cele mai folosite functii pentru posesorii de telefoane, mai ales pentru cei care au facut din smartphone cel mai bun prieten.

 

Multa lume foloseste screenshot-ul atunci cand vrea sa transfere date personale, numere de telefon, adrese mail, poze sau documente necesare in desfasurarea activitatii de zi cu zi.

Pe Android aceasta functie se foloseste foarte usor, la cele mai multe telefoane, aceasta functie, e activata prin apasarea simultana a 2 butoane.

 

 

SAMSUNG. Pentru telefoanele cu buton Home se foloseste acesta impreuna cu butonul Power (Pornire) si se apasa in acelasi timp pana se aude sunetul camerei foto. Pentru S8, sau alte aparate Samsung fara buton Home fizic, se foloseste butonul Volum Jos si Pornire. La gama Note se poate folosi creionul (stylus) in functia Air Command prin selectarea, cu acesta, Screen Write.

 

 

In cazul telefoanelor HTC se poate face screenshot folosind butoanele Home si Power, prin apasare simultana. Pentru flagship-ul HTC U11 se apasa Home si Volum Jos in acelasi timp.

 

 

Pentru smartphone-urile SONY, combinatia castigatoare e Volum Jos + Pornire. Tineti-le apasate pana se aude camera pornind. De asemenea, se poate apasa mai mult Power si, din meniul aparut, se apasa Screenshot.

 

 

Aparatele LG fac screenshot prin apasarea simultana a butoanelor Volum Jos si Pornire. Se mai poate folosi aplicatia Quick Memo, din meniul de notificari.

 

 

 

Aici discutam