Cum sa faci paine folosind inteligenta artificiala

Nu se poate sa nu fi auzit, deja, de inteligenta artificiala, notiunea e peste tot iar procesul “distribuirii” sale e, poate, mai inteligent decat cei care o distribuie. Iata dece nu ma mir sa aud ca a intrat si in bucatarie.

 

Daca tot plangem ca nu mai avem timp sa ne desfasuram activitatile cotidiene, probabil ca si cumparatul painii a devenit o problema. Cati dintre voi uita, constant, de acest produs? Ok, dieticienii recomanda sa nu mai consumam paine dar asta nu e un motiv sa o inlaturam de tot. Si, unde sunt cei care mai prepara paine in casa? Din pacate si asta a trecut la nivelul “hobby” si se foloseste, mai mult, ca si mijloc de relaxare.

Rotimatic este o solutie care vine tocmai din India si foloseste tehnologia moderna pentru a elimina timpul pierdut cu prepararea painii. Aparatul foloseste inteligenta artificiala pentru a scoate un preparat care sa fie exact pe gustul tau. Asa ca, daca ai 1000 de dolari si spatiu in bucatarie, poti achizitiona Rotimatic si scapi de griji. E foarte usor de folosit, adaugi faina preferata, apa si ulei si painea iese in doua minute. Bine, e impropriu sa o numim paine. Ce iese din aparat e, de fapt, un fel de lipie dar, na, dupa ce ca nu faci nimic, mai ai si mofturi. Aparatul poate invata exact cum iti place sa prepari mancarea si actioneaza, folosind inteligenta artificiala, pentru a scoate produsul perfect, ca si textura sau grosime. Si poate scoate pana la 20 de lipii la o incarcare de ingrediente. Uite asa, mai dam un “share” sau un “like”pe Facebook, in timp ce mancarea iese din aparat. 

Ideea este interesanta dar, cum spuneam, Rotimatic vine din India… Asta inseamna ca mai este mult de lucru la el. Indienii s-au grabit sa iasa cu el pe piata dar au uitat sa-l termine. Un exemplu e functia WI-FI cu care e dotat dar care nu foloseste la nimic pentru ca aplicatia dedicata nu e gata… 

 

 

Aici discutam