Cum sa folosesti Youtube cu ecranul inchis pe Android

Cred ca v-ati saturat si voi sa vi se inchida aplicatia de Youtube atunci cand vreti sa folositi alte aplicatii dar sa ascultati si muzica in continuare. News flash! Se poate face asta usor.

 

Aplicatia Youtube, preinstalata pe majoritatea telefoanelor, nu suporta redarea melodiilor in fundal pentru telefoanele cu iOS sau Android. Totusi exista o solutie simpla la care, multa lume, nu se gandeste si anume, folosirea paginii Youtube in versiunea desktop.

Varianta incercata de mine a constat in instalarea unui browser Mozilla Firefox, puteti instala si voi de aici. Acest browser functioneaza foarte bine pe Android, indiferent pentru ce alegeti sa-l folositi. 

Odata ce am instalat Firefox, deschidem programul si navigam catre www.youtube.com. Se incarca imediat versiunea de mobil a site-ului. Ca sa nu avem probleme, din coltul dreapta,sus, accesam meniul browser-ului si alegem varianta, Youtube, pentru desktop. Acum putem cauta melodia preferata si, cel mai important, o putem asculta si in fundal.

 

 

Aici discutam