Cum se opreste redarea automata a clipurilor pe Facebook

In acest articol veti afla cum se opreste redarea automata a clipurilor video pe Facebook, daca folositi Android sau Windows.

 

Facebook a introdus autoplay la postarile in format video, si atunci, cand in feed apare un fisier video, acesta, porneste singur, fapt care creeaza, de multe ori, nemultumire din partea utilizatorului. Acest lucru este valabil, in special, cand va aflati in locuri aglomerate, in sali de asteptare sau seara, cand sotul/sotia se uita la tv si voi stati pe Facebook. ­čśë

Daca v-ati saturat si voi, ca si mine, de redarea automata a clipurilor din Facebook, va veti bucura sa aflati ca exista o cale simpla de a dezactiva aceasta functie. De asemenea, daca va deranjeaza sunetul, puteti sa-l dezactivati, lasand clipurile sa ruleze in continuare.

 

Cum va evolua camera de pe telefoane? Cum le vom folosi in viitor?

 

Setarile care trebuie facute sunt aproape la fel, pentru Android si Windows, difera doar modul de afisare in pagina.

Pentru aparatele care folosesc Android: se deschide aplicatia Facebook, se merge la Setari (setarile aplicatiilor). Aici aveti tabul “pornire automata”; daca dati click pe acesta puteti seta clipurile sa porneasca atunci cand doriti sau chiar sa le opriti.

De asemenea, tot din setari, puteti opri doar sunetul, lasand clipul video sa ruleze in continuare. 

 

 

 

Mai jos puteti vedea setarile care trebuie facute in cazul in care folositi un aparat ce ruleaza Windows10.

Se deschide aplicatia Facebook, se intra in cont. La poza de cover, in dreapta, jos e tabul Setari/Timeline Settings. Se acceseaza Video si apoi, din fereastra Video Settings, puteti face setarile dorite.

 

 

Aici discutam