Danny Trejo si cainii

Danny Trejo este unul dintre actorii care s-au facut cunoscut prin “zambetul” pe care il afiseaza in filme. Are mereu numai roluri de oameni veseli, care debordeaza de fericire si bunatate.

 

Acum sa revenim, totusi, la realitate. Danny a crescut pe strazile din Los Angeles si a petrecut o mare parte a adolescentei in spatele gratiilor. In ciuda acestui fapt, a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti actori. 

Dupa eliberarea din penitenciar, s-a inscris in mai multe programe de reabilitare care sa-l ajute atat pe el cat si pe cei care vor sa scape de dependenta de droguri sau de alcool. 

Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numara “From Dusk Till Dawn”, “Heat”, “Con Air”, Machete Kills”. Pe langa filmele artistice, a avut un rol important si in serialele “Breaking Bad” si “Sons of Anarchy”.

Dincolo de viata grea pe care a avut-o si de rolurile de “baiat rau”, Danny Trejo e un mare iubitor de caini: “Cainii au fost mereu parte din familie. Unchiul Gilbert m-a invatat sa am incredere in caini. Obisnuiam sa sa merg pe bicicleta si cainele meu, Butch, sa alerge pe langa mine.” 

Putina lume stie ca actorul are doi caini salvati de pe strada, Cash si Penny Lane si ca este un luptator pentru salvarea cainilor vagabonzi. Asa cum o spune chiar el, cainii isi duc pana la capat promisiunea de a fi mereu langa om. Noi, insa, uitam mereu de ei.

 

Aici discutam