De ce promovam prostia?

De ce continuam sa promovam oameni de calitate indoielnica? De ce ne place barfa si urmarim emisiunile despre curve si cocalari? De ce vrem sa fim ca ei?

 

Calitatea umana s-a degradat foarte mult in zilele noastre. Stiti cine e de vina pentru asta? NOI! Noi dam spaga, noi cumparam cadouri scumpe la profesori, noi spunem “nu-mi da bon, ca nu decontez” la magazinul din colt, noi nu mergem sa votam pentru ca “oricum n-are rost”. De acord ca sunt si altii care ne “ajuta” sa luam aceste decizii dar, in final, noi facem o alegere. Din pacate, in ultima vreme, facem numai alegeri proaste.

Nu ne mai intereseaza oamenii de calitate si urmarim, pe net numai fetite care se dezbraca repede pentru o poza buna si cocalari care se lauda cu banii facuti de mama si tata. Hai sa nu luam exemple de la noi si sa vorbim despre doua nume cunoscute la nivel mondial.

Ce ziceti de Leonardo DiCaprio? Va place, nu? A, scuze, e ala din Titanic… Da, e actor celebru, star la Hollywood, nominalizat la premiile Oscar, castigator al premiului pentru cel mai bun actor 2016, producator de film, sustinator si militant al cauzelor ecologice, mesager al pacii din partea ONU, donator a 15 milioane de dolari in beneficiul unor organizatii ecologiste… Baiatul asta posteaza un mesaj pe Instagram, in care spune ca a reusit sa asigure apa potabila pentru 80 de gospodarii de pe langa Amazon, asigurand si locuri de munca in jurul proiectului. Pentru postarea asta primeste 100 de mii de aprecieri. Frumos, nu? Asa ar fi daca n-ar exista episodul doi.

In acesta o prezentam pe stimabila Kim Kardashian. Personal stiu cum arata, dar nu stiu de unde o cunosc… Cica e actrita si cantareata. Ca actrita stiu ca a performat intr-o scena de sex, scapata “din greseala” in presa… In rest, nimic despre ea. O Daniela Crudu din hamerica. Tanti asta aduna milioane de aprecieri la o postare, aratandu-si sanii si silicoanele din buci pe net.

Daca vorbim de persoanele care urmaresc activitatea celor doi observam 29 de milioane la DiCaprio si 127 de milioane la Kim Kardashian. Cfs? Ncsf! 

 

Aici discutam