Exodus a revenit in 2018

Addon-ul preferat de catre utilizatorii Kodi este, din nou, in centrul atentiei si functioneaza perfect, odata cu lansarea variantei 6.0.

 

Daca sunteti utilizatori Kodi, nu trebuie sa va mai prezint acest addon. A fost pentru cativa ani varianta cea mai buna pentru streamming-ul de filme online, fie ca foloseam programul pe laptop, pe telefon sau pe Android TV. Desi creatorii initiali au abandonat dezvoltarea programului, din ratiuni legale, iata ca acesta a fost preluat de alta echipa si readus la viata. 

Pentru cei familiarizati cu instalarea nu vor fi probleme. Procedura este aceeasi, indiferent de aparatul pe care facem instalarea, s-au schimbat doar sursele de unde instalam addon-ul. Sa vedem pasii, mai jos, in varianta scurta, pentru cunoscatori si in cea mai complexa, cu poza la fiecare pas. Pozele sunt incarcate in ordinea instalarii si a prezentarii de mai jos.

Deschideti Kodi-System Settings-File Manager-Add Source-introduceti http://lazykodi.com si apasati OK-introduceti numele sursei (EG:LazyKodi) si apasati OK-Mergeti inapoi in meniul principal si intrati la Add-ons-Intrati la Instalare (pictograma “cutie” din stanga sus)-Install from zip file-click pe numele ales al sursei (LazyKodi)-ZIPS-alegeti KODIBAE-asteptati sa aveti confirmarea instalarii apoi click pe “Install from repository”-intrati la Kodi Bae Repository-selectati Video add-ons-cautati Exodus si dati click-poniti instalarea.

 

 

Exodus 6.0 a fost instalat atat pe un smartphone cu Android, pe un laptop cu Windows 10, cat si pe un tv ce ruleaza Android TV si functioneaza perfect pe toate 3 sistemele.

 

 

Aici discutam