Google Maps va spune cand sa coborati din autobuz

Google este pe punctul de a lansa o actualizare foarte utilă pentru Google Maps, care vă va oferi îndrumări live și notificări în timp real în timpul unei calatorii.

 

Ideea de baza este de a vă oferi actualizări în timp real, în timp ce vă aflați într-o calatorie de tranzit. Functia va fi foarte utila pentru cei care fac naveta sau pentru persoanele care viziteaza orase necunoscute.Aceste actualizări vor apărea în aplicația Google Maps și, cel mai important, pe ecranul de blocare Android.

Pentru a începe, căutați instrucțiunile de tranzit în Google Maps, ca de obicei. Până acum, bine.Noutatea consta in faptul că, în curând, veți putea atinge un buton “start” în partea de jos a ecranului cu detalii despre călătoria dvs. de tranzit și apoi veți primi actualizări live pe măsură ce vă plimbați sau călătoriți cu autobuzele și trenurile locale. Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne gandim ca ne aflam intr-un city break in Roma. Nu stiti limba, nu stiti orasul si sunteti inconjurati de straini care nu vorbesc nici macar engleza. Acum, e foarte usor sa cautati o ruta de metrou si, cu Google Maps, sa stiti exact unde si cand sa coborati in statie.

 

 

Notificările de pe ecranul de blocare sunt, de asemenea, noi. O caracteristică minunată, acum, este că acestea sunt interactive, astfel încât să puteți parcurge chiar si pașii călătoriei.

În timp ce Google Maps a făcut întotdeauna o treabă faina in a vă oferi indicații detaliate de tranzit (deși se poate si mai bine, vezi City Mapper), procesul implica, în general, urmărirea propriului dvs. progres pe traseu. Cu această actualizare, notificările de tranzit devin asemanatoare cu utilizarea Google Maps pentru mersul pe jos, ciclism și modul pentru condus.

Ne așteptăm ca această actualizare să apară în curând – iar Google ar putea deja să o probeze în afara comunității de testare.

 

Aici discutam