HMD Global va scoate o noua versiune de Nokia 3310

Desi smartphone-urile ocupa cca 90% din piata de telefonie mobila se pare ca mai este loc si pentru telefoanele clasice, cu butoane. Nokia a dovedit asta prin vanzarile pe care le-a inregistrat cu modelul 3310 din 2017.

 

Nostalgia oamenilor dupa brand si, in special, dupa acest model si-a spus cuvantul si firma finlandeza a depasit chiar si cele mai optimiste asteptari vis-a-vis de vanzarea acestui produs.

 

 

Pentru anul 2018 HMD Global pregateste un update pentru Nokia 3310. Noua versiune va trece la 4G, finlandezii lasandu-se, in sfarsit, induplecati de cererile venite din piata.  O alta schimbare majora vine de la sistemul de operare ce va rula pe telefon. Daca modelele 2G si 3G ruleaza FeatureOS, se pare ca cel de anul viitor va opera pe YunOS. Asta inseamna ca veti avea acces la o serie de aplicatii pe care le folositi si pe telefoanele cu Android, cum ar fi WhatsApp.

Cu siguranta ca Nokia 3310 nu este cel mai popular model de telefon din piata dar, daca modelul 2017 a avut atata succes, ne asteptam ca cel “imbunatatit” sa-l depaseasca, mai ales ca pretul nu va sari de 100 de dolari.

Aici discutam