Hochei virtual de la Sony

Ce face Sony cand se plictiseste? Ce stie, inoveaza. Ultima creatie este un joc de air hochei ce se bazeaza pe realitatea virtuala dar pentru care, jucatorii, nu au nevoie de ochelari speciali.

 

Jocul are denumirea oficiala A(i)R Hockey si combina tehnologia Sony de proiectie a luminii cu capacitatea ultimului senzor de imagine, IMX382 de a reactiona la aceasta, pentru a crea urmatorul pas in experienta de gaming virtual. Noul senzor face o treaba foarte buna deoarece are capacitatea de a detecta si reactiona la obiecte cu o viteza de 1000 de cadre pe secunda.

Sa trecem la joc. A(i)R Hockey suporta pana la patru jucatori, in acelasi timp. Jocul incepe ca si unul normal si trece, treptat, in realitatea virtuala. Jucatorii folosesc, la inceput, un puc si niste palete reale. Dupa o perioada experienta de gaming trece la nivelul urmator si intra in joc pucurile virtuale. Paletele sunt echipate cu senzori care le fac sa vibreze atunci cand ating pucurile. Lucrul care uimeste cel mai mult la noua tehnologie Sony este ca jocul nu are deloc intarzieri in operare, experienta virtuala combinandu-se foarte bine cu cea reala, in special, datorita senzorlui IMX382.

Pana la urma ne dam toti seama ca A(i)R Hockey nu este altceva decat o reclama pentru noul senzor de imagine.

 

 

Aici discutam