Huawei anunță dispozitivul MateBook E 2 în 1

Huawei tocmai a dezvăluit un nou dispozitiv 2-în-1 care are rolul de a concura cu noul Surface Pro al Microsoft, care a devenit oficial astăzi. MateBook E este ultima generație a Huawei, care promite viteză, eleganță și mobilitate, permițând consumatorilor să rămână conectați cu toată lumea pe drum.

 

 

MateBook E folosește un display de 12 inchi cu rezoluție 2160 x 1440 pixeli. Dispozitivul 2 în 1 cântărește 640 g (fără tastatură) sau 1,1 kg (cu tastatură inclusă).

Din punct de vedere hardware, MateBook E este echipat fie cu un procesor Intel Core  i5 de generație a 7-a, cuplat cu memorie RAM de 4 GB sau de 8 GB. Dispozitivul 2 în 1 va veni în diferite variante SSD: 128 GB, 256 GB și 512 GB.

 

Noul produs al Huawei este dotat cu o tastatură avansată Folio care oferă o balama reglabilă până la 160 de grade. De asemenea, compania chineză a anunțat că numărul pinilor Pogo a fost redus de la șapte la trei, îmbunătățind astfel modul de andocare de-a lungul generației anterioare.

MateBook E promite o experiență multimedia excepțională mulțumită difuzoarelor dual echipate cu suport Dolby Audio Premium. Este inclusă și o cameră frontală de 5 megapixeli, împreună cu o baterie de 4.430 mAh confirmată pentru a oferi aproximativ 9 ore de redare video.

 

 

Portul USB-C include suport pentru transferul de date și încărcarea bateriei. Alte opțiuni de conectivitate includ mufa stereo de 3,5 mm stereo, suport Bluetooth 4.1 și Wi-Fi. Huawei Mate E este echipat cu mai multe accesorii opționale, inclusiv un MateDock 2 nou și multifuncțional și un MatePen.

 

Aici discutam