Huawei Watch 2 Pro vine cu eSIM si Android Wear 2.0

Huawei a venit cu o surpriza pentru piata chineza si a anuntat lansarea noului smartwatch Huawei Watch 2 Pro. Anuntul a avut loc in timpul lansarii telefonului Mate 10. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat, in timpul lansarii internationale a telefonului, de la Munchen, nu s-a scurs nici o informatie.

 

Gadget-ul seamana cu Huawei Watch 2 Classic ca si design. Doar doua lucruri fac diferenta intre acestea. Ultimul ceas prezentat de Huawei are suport pentru eSIM si ruleaza o versiune home-made de Android Wear 2.0, fara nici un serviciu de la Google.

Huawei Watch 2 Pro suporta conexiune 4G, 3G si 2 G. Nu putea sa lipseasca conexiunea Bluetooth, WiFi sau NFC, ultima necesara pentru efectuarea platilor contactless. Ceasul vine cu suport pentru platformele Huawei Pay, Alipay si Wechat Pay.

Specificatiile nu sunt disponibile momentan dar, probabil, vom vedea o configuratie asemanatoare cu Huawei Watch 2 Classic. Este vorba despre procesor Snapdragon 2100, 768 MB RAM, memorie interna de 4GB si ecran AMOLED de 3 cm diagonala. Nu vom fi suprinsi nici daca vom vedea un standard de protectie IP68.

 

Aici discutam