Hyundai prezinta un concept de trotineta electrica

Unul dintre cele mai interesante concepte pe care le-a prezentat Hyundai la CES, in Las Vegas, a fost o trotineta electrica, care face parte din proiectul firmei, Ioniq, de automobil hibrid.

 

Trotineta se numeste Ioniq Scooter si este atat de compacta incat poate fi introdusa in portiera masinii Ioniq. De fapt a si fost construita ca un accesoriu pentru acest automobil, pentru a va oferi acces facil acolo unde trebuie sa va deplasati fara masina. Tot in portiera masinii se gaseste o priza prin care puteti sa va asigurati ca , trotineta, este mereu incarcata.

Cel mai mare avantaj al acestui gadget este portabilitatea. Trotineta poate fi pliata chiar si cu singura mana, spun producatorii, prin intermediul unui buton care se afla pe ghidon. Ca  sa va dati seama de greutate este suficient sa va spun ca poate fi purtata usor, ca si o mapa, cu o singura mana. Ionic Scooter are un ecran, pe ghidon, unde puteti tine sub control toate optiunile oferite de Hyundai. Ca si sistem de franare, trotineta, are o clapeta pe aripa din spate, ce poate fi actionata, usor, cu un picior.

Alte specificatii nu au fost publicate inca. Ramane sa mai aflam cand o vom vedea Ioniq Scooter in magazine, la ce pret dar si alte specificatii tehnice, cum ar fi autonomia, cat putem circula cu o singura incarcare.

 

 

Aici discutam