Lanmodo, umbrela pentru masina

Lanmodo vine cu o solutie simpla, de protectie a masinii, atat impotriva intemperiilor gen furtuna sau grindina, a radiatiilor solare si, de ce nu, chiar si impotriva prafului din atmosfera.

 

Despre ce vorbim? Vorbim despre o umbrela, automata, activata wireless, pentru masina. Da, ati citit bine. De ce nu am avea nevoie si de o umbrela pentru masina? Ganditi-va cat “sufera” o masina, aflata in parcarea blocului, trecand prin cele patru anotimpuri, prin ploi, soare, zapada sau vant. Pe langa protectia oferita masinii, Lanmodo poate fi folosita si la o iesire in iarba verde.

Pentru ca ne aflam in epoca hi-tech sigur ca avem asemenea optiuni si in operarea acestei umbrele. Instalarea este foarte usoara si se face cu ajutorul unei telecomenzi operate wireless. Umbrela se fixeaza pe masina cu ajutorul unei ventuze si se deschide sau inchide in maxim 8 secunde. Ventuza dar si structura, de fibra de sticla, ofera o garantie in plus ca nu va fi luata “pe sus” de primul vant. Oricum vantul trebuie sa fie destul de puternic, deoarece, Lanmodo rezista la unul ce bate cu viteza de pana la 50 de km pe ora.

 

 

Aici discutam