LF-S50G Primul difuzor smart de la Sony

Piata difuzoarelor smart devine din ce in ce mai aglomerata. Ultimul mare brand care si-a anuntat intrarea este Sony, care a prezentat la IFA 2017, primul difuzor wi-fi produs de ei, LF-S50G.

 

Gadget-ul firmei nipone seamana foarte bine cu HomePod-ul celor de la Apple dar nu “colaboreaza” cu Siri, fiind “prieten” cu Google Assistant. N-ati inteles-o pe ultima, nu? ­čÖé Va explic. Jucaria Sony poate fi controlata vocal prin Google Assistant, care este intrumentul de AI (inteligenta artificiala) al firmei Google. Ca sa activati difuzorul trebuie doar sa rostiti “Hey Google” sau “Ok Google”.

 

 

Daca nu doriti sa controlati boxa prin voce aveti si optiunea prin gesturi, fara sa atingeti aparatul. Puteti sa porniti/opriti muzica, sa schimbati melodiile sau sa controlati volumul doar prin miscarea palmei. LF-S50G poate fi imperecheata prin Chromecast sau bluetooth cu alte difuzoare din camera, creand astfel un sistem surround.

Ca si optiuni “extra”, difuzorul Sony are protectie la stropirea cu apa (IPX3) si o grila detasabila, fiind usor de curatat de praf.

 

Gravity Light, veioza alimentata de gravitatie

Aici discutam