LG Lanseaza in Europa primul “wallpaper OLED”

“Life’s good” spun cei de la LG si ne-o demonstreaza inca o data prin lansarea unuia dintre cele mai asteptate televizoare din 2017, un “wallpaper OLED” cu grosimea de numai 2.5mm.

 

Modelul prezentat la CES, in ianuarie, va fi disponibil cu doua diagonale, in prima faza va aparea cu varianta de 65″, urmand lansarea diagonalei de 77″, in a doua parte a anului 2017.

 

 

LG W7 are o grosime de numai 2.5mm si, spun producatorii, are o greutate atat de mica incat poate fi atarnat pe un perete exact ca un tablou, fiind sustinut numai de un suport cu magneti.

Pentru a face acest lucru posibil, LG a mutat componentele electrice, inclusiv modulul pentru conectica, ale televizorului intr-un sounbar separat, bineinteles, acesta foloseste tehnologia Dolby Atmos.

In ciuda acestui profil foarte subtire, LG W7 are o calitate remarcabila a imaginii, pe aceeasi treapta inalta cu care ne-a obisnuit compania coreeana, avand disponibila rezolutia 4K, HDR si tehnologia Dolby Vision. Pe partea Smart TV vorbim de bine-cunoscutul sistem de operare de la LG, WEB OS, cu acces la aplicatii ca si Netflix, Amazon sau Youtube.

 

 

Aici discutam